ВЕБ АПЛИКАТИВНО СОФТВЕРСКО РЕШЕНИЕ

· ZEBRA · DATALOGIC · HONEYWELL · BROTHER · ICASH · SYMBOL · HBAPOS ·

Zebra печатачи

Самолепливи етикети

Баркод читачи

 

Рибони Armor Inkanto

Термални принтери

Фиоки за пари

ZEBRA PDA рачни PC-a

Label принтери

Brother принтери CISS

 

Epson принтери CISS

Бројачи за пари

 

UPS

ПЕЧАТЕТЕ ПО НАЈСНИСКА ЦЕНА ДОСЕГА. 6000 МОНО ИЛИ 5000 КОЛОР СТРАНИ СО ЕДЕН СЕТ.