• Андроид smart безжичен принтер
• Cloud печатење
• Mobile API
• Батерија со голем капацитет од 5000 mAh за долготрајно печатење
• Процесор со високи перформанси, високо конфигуриран хардвер
• Безжична комуникација NFC
• 5,5 инчен дисплеј на допир, поддршка за секундарен развој, повеќе интерфејси,
• Изборно препознавање отпечаток од прст
• Bluetooth 4.1 поддржува побрз сериски пренос на податоци
• Висока конфигурација на таблетот, вграден систем Android
• Паметен рачен печатач со Android, флексибилен за касиери во супермаркети, касиери во кетеринг, големи магацини, малопродажба и други индустрии.