Ширина на хартија – 80 mm
Брзина на печатење 250 mm/s
Резолуција на печатење 203 dpi
Приклучоци – RS232 + USB + Ethernet
Автоматски секач
Животен век на глава – 150 km
Баркоди 1D & 2D
Сензор за хартија
Фиока за пари – RJ12, 24V
Вертикално/ Хоризонтално поставување
LED статус
Димензии-196mm (L) x 144mm (W) x 148mm (H)
Тежина – 1 Kg