printer Zebra ZD420
  • Метод на печатење : direct thermal
  • Брзина на печатење : до 127 mm / s
  • Ширина на печатење : до 104 mm
  • Резолуција : 203 dpi
  • Должина на печатење : до 991 mm
  • Дијаметар на ролна : до 127 mm
  • Дебелина на хартија : min. 0.08/ max. 0.2
  • Дијаметар на хилзна : 12.7 mm, 25.4 mm, 38 mm
  • Меѓуврска :
  1. USB, Bluetooth