МИАТЕК е компанија која работи со повеќе реномирани светски произведители на информатичка опрема, како,Epson, Brother, Honeywell, Toshiba TEC, Zebra, Datalogic, Symbol, Gprinter, Inkanto Armor и други. Воедно обезбедуваме солидна поддршка и на многу други докажани брендови од ИТ светот.

 

Исто така како компанија нудиме целосна интеграција на ЕРП системи (софтвер за деловно работење), како и кастамизации / прилагодувања на решенија според Вашите потреби. Воедно обезбедуваме 24 часовна поддршка како и доработки на веќе изработени решенија. Генерално нашиот развој се движи во насока на Вашите барања и наши предлози, а со цел воспоставување комплетно автоматизирани, брзи, лесно кориснички и прецизни процеси.