printer Zebra ZT410
 • Метод на печатење : thermal transfer/direct thermal
 • Брзина на печатење : до 152 mm / s
 • Ширина на печатење : до 168 mm
 • Резолуција : 203 dpi / 300dpi
 • Должина на печатење : до 3988 mm/200 dpi, до 1854mm/300 dpi
 • Дијаметар на ролна : до 203 mm
 • Дебелина на хартија : min. 0.076/ max. 0.25
 • Дијаметар на хилзна : 25 mm, 76 mm
 • Рибон:
 1. надворешен : max. 75 mm
 2. должина : max. до 450 m
 3. ширина : min. 40 mm / max. 110 mm
 • Меѓуврска :
 1. USB, RS232, Parallel
 • Опции :
  • меѓуврска : Wi-Fi