Изработка на самолепливи етикети во голем број форми прилагодени за печатење на термални принтери. Термалната хартија што ја користиме е тестирана речиси на сите познати термални печатари. Широкиот ранг на производи ги покриваат практично сите гранки во индустријата, а со можноста да се комбинираат технологиите на печатење кои ги поседуваме, етикетите добиваат специфичен изглед. 

  • дизајнирана етикета според видот на производот.
  • уникатен дизајн
  • професионална изработка

Целта на МИАTEK е да обезбеди совршено решение за вашите етикети, стручни совети и комплетна поддршка во целиот процес на етикетирање на вашите производи.