• Метод на печатење : thermal transfer/direct thermal
 • Брзина на печатење : до 102 mm / s
 • Ширина на печатење : до 108 mm
 • Резолуција : 203 dpi
 • Должина на печатење : до 990 mm
 • Дијаметар на ролна : до 127 mm
 • Дебелина на хартија : min. 0.08/ max. 0.18
 • Дијаметар на хилзна : 12.7 mm, 25.4 mm, 38 mm
 • Рибон:
 1. надворешен : max. 34 mm
 2. должина : max. 91 m
 3. ширина : min. 33.8 mm / max. 110 mm
 • Меѓуврска :
 1. USB