Брзина на броење: >900 парчиња/мин

Капацитет на бункер: >130 парчиња

Капацитет на сложувач: >130 парчиња

Големина на бролива белешка: 50mm x 110mm-90mm x 190mm

Потрошувачка на енергија: AC220V10% 50Hz AC110V10% 60Hz

Потрошувачка на енергија: <80W

Нето тежина: 6,5 кг

Бруто тежина: 15 кг <2 парчиња>

Работна средина: 0-40 температура 40%-90% RH влажност