Брои до 1.000 банкноти/минута

Погоден за сите валути

Откривање на фалсификат: УВ и големина

Аларм кога ќе се открие сомнителна или банкнота со различна големина

Функција за додавање и серија

Брз и лесен за употреба

Функција за автоматско стартување и стопирање

Голем и јасен LCD дисплеј

Механизам за задно полнење

Капацитет на бункер: 300 банкноти

Капацитет на сложувач: 200 банкноти

Моќност: 220V ~ 240V

Димензии: 25 x 29,5 x 18,4 cm

Тежина: 5,8 кг

ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ СО ГОЛЕМ, ЈАСЕН ЕКРАН

 2210 има интуитивен контролен панел и голем, јасен екран. Шест јасно означени копчиња обезбедуваат лесен пристап до многуте функции на 2210. Пространиот LCD екран со позадинско осветлување ви кажува што точно треба да знаете: бројот на изброени белешки и специфичните поставки за броење и откривање што сте ги избрале.

ЗАШТЕТЕТЕ ВРЕМЕ СО АВТОМАТСКИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ


Дозволете 2210 да ви помогне да го оптимизирате работниот тек за броење пари. Притиснете го практичното копче „додај“ и 2210 автоматски ќе го следи вкупниот број на белешки низ поединечни трки.
Притиснете „batch“ и внесете го саканиот број на сметки и 2210 автоматски ќе паузира секој пат кога ќе го изброи тој број.