ШТО НУДИ BARRESTO?

Софтверот BARRESTO е иделно решение и совршено одговара за било кој тип на утостителски објект. Развиен е со примена на најсовремени платформи, со пренесено искуство од стручни и искусни лица од областа на угостителството и со користење на Хорека стручна литература.

Развиен е во најновата UWP (Windows Universal Platform) технологија

 

 

Десктоп компјутери, All in One компјутер, картички за пријавување, картички за попусти на Вашите гости, маркер принтери и ласерски  принтери, фискални уреди.

KITCHEN SYSTEM,

овозможува порачките што се направени да пристигнуваат на екраните поставени во вашата кујна.

Наплата на сметки во зависност од типот на плаќање, евиденција на попусти, формирање автоматски фактура. Касови извештаи по типови наплати и вработени, извештаи на продадени артикли, евиденција на измени и многу други контролни извештаи и контролни опции за фискалниот принтер.

Планирање, анализа и други важни податочни извештаи.

Анализа на успешност по вработени, наплати, нарачки и прегледи на измени и корекции нарачки или сметки.

 

 

 

Материјален и финансиски попис, материјален биланс,

состојба на суровини,  извештаи за набавка и продажба.

 

 

 

 

КЛИЕНТИ – КОРИСНИЦИ НА BARRESTO: