Daisy RP326
Димензии 195 x 145 x 148 mm
Тежина 0.750 kg
Принтер Линиски термален принтер
Брзина на печатење   250 mm/sec
Хартија 1 х 57 mm, макс. дијаметар 80 mm
Интерфејс 1 x USB порта ,1 х RS232 портa Ethernet
Aвтоматски нож Да
Индикатор за крај на хартијата   Да
Животен рок на печатарската глава   100 km
Напојување  220V + 10% / – 15% / 50Hz
Број на симболи 36
Температурен опсег на работа од -15 ° C до 50 ° C