Димензии 140‎ x 199 x 146 mm (Width x Depth x Height)
Тежина 1.7 kg
Принтер Линиски термален принтер
Систем за лесна промена на хартија Да
Брзина на печатење 200 mm/sec
Хартија 79.50 ± 0.50
Интерфејс USB 2.0 Type B, RS-232
Напојување 24 V / 1.8 A